В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 апреля 2018 г.

Slow Cooker Tempeh Braised With Figs and Port Wine

Slow Cooker Tempeh Braised with Figs and Port Wine is from my first cookbook, The Vegan Slow Cooker, and cooks up perfect in your crockpot.
You can make this with balsamic vinegar in place of the port wine – but only use 2 tablespoons vinegar and add extra water to make up a whole cup of liquid.

SLOW COOKER TEMPEH BRAISED WITH FIGS AND PORT WINE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 small onion, minced
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 8-ounce package tempeh (use plain soy tempeh to make this dish gluten-free), cubed
  • 8 fresh figs, each cut into 6 wedges
  • 1/2 cup water
  • 1 cup port wine
  • 1 tablespoon balsamic vinegar
  • 1 tablespoon vegan chicken-flavored bouillon
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 1 sprig fresh thyme
  • Salt and pepper, to taste

PREPARATION

  1. The night before, heat the oil in a skillet over medium heat and sauté the onion until translucent, 3-5 minutes. Add the garlic and sauté for 1 minute longer. Combine in an airtight container with the cut-up tempeh and figs and store in the refrigerator.
  2. The next day, combine all the ingredients in the slow cooker. Cook on low for 6-8 hours.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/slow-cooker-tempeh-braised-with-figs-and-port-wine/

Комментариев нет:

Отправить комментарий