В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 11 октября 2018 г.

Brussels Sprouts Hash & Eggs

Brussels Sprouts Hash & Eggs
Author Notes: This makes a great light brunch or side dish. The Brussels sprouts get salty and tangy from the olive and lemon, then crispy and caramelized on the bottom. Mix in the little bit of fat from the egg yolk, and wow, is this delicious!

Brussels Sprouts Hash & Eggs

Brussels Sprouts Hash & Eggs
Serves: 2
  • 4cups Brussels sprouts
  • Salt and pepper
  • 1tablespoon butter
  • 3cloves garlic
  • 6olives, finely chopped (any kind; we used kalamata olives)
  • 2eggs
  • Lemon juice
  1. Chop off the ends of the sprouts. Slice them in half, then finely shred each half. Place the shreds in a bowl and sprinkle with salt and pepper.
  2. Melt the butter in a nonstick pan on medium-high heat. Swirl it around to coat the pan. Add the shredded Brussels sprouts and garlic, then leave it to cook for about 1 minute. Mix it up and toss it around. Add the olives and mix again.
  3. Crack the eggs into opposite sides of the pan. Sprinkle them with salt and pepper. Pour in 2 tablespoons of water and cover with a lid. Let the eggs steam, undisturbed, for 2 minutes.
  4. Once the whites of the eggs are cooked through, turn off the heat and sprinkle everything with lemon juice, to taste.


















https://food52.com/recipes/29453-brussels-sprouts-hash-eggs

Комментариев нет:

Отправить комментарий