В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 11 октября 2018 г.

Maple Cinnamon Latte


The latte takes just moments to whip up using a blender, no espresso machine or special milk frother required. It's naturally dairy-free, and uses just a few ingredients and a blender! You'll end up with a dreamy warm "latte" topped with a dollop of foam and a sprinkle of cinnamon.

MAPLE CINNAMON LATTE [VEGAN, GRAIN-FREE]

INGREDIENTS

  • 9 ounces hot brewed coffee
  • 4-5 raw cashews (soak cashews ahead of time to help them break down)
  • 1-2 teaspoons maple syrup (to taste)
  • 1/4 teaspoon cinnamon
  • A tiny pinch of sea salt (optional, but brings out the sweetness)
  • A pinch of vanilla bean powder (optional)

PREPARATION

  1. Combine all the ingredients in the pitcher of a blender. Cover with the lid and slowly increase the speed to high.
  2. Blend on high speed for 30 seconds – 1 minute. Remove pitcher from base and taste, adjusting for sweetness if you like. Allow the mixture to sit for a few moments to allow the creamy foam rise to the top of the coffee.
  3. Slowly pour the mixture into your mug, using a spoon to help scrap out the foam on top. Sprinkle with cinnamon and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/maple-cinnamon-latte-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий