В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 июня 2019 г.

Tuscan Roast Asparagus

Tuscan Roast Asparagus
Asparagus and tomatoes seasoned with salt and pepper and roasted to perfection with a topping of melted parmesan cheese.

Tuscan Roast Asparagus

Tuscan Roast Asparagus
ingredients
  • 1 1/2 pounds asparagus, trimmed
  • 1 tablespoon oil
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1 teaspoon lemon zest
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 teaspoon oregano (or italian seasoning)
  • 1 large tomato, sliced thinly
  • 1/2 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
directions
  1. Toss the asparagus and tomatoes in the oil, lemon juice and zest, salt and pepper, place the asparagus on a baking sheet in a single layer with the slices of tomato on top, sprinkle on the parmesan and roast in a preheated 400F/200C oven until they start to caramelize, about 15-20 minutes, mixing half way through.
Option: Drizzle with balsamic vinegar or toss in balsamic vinaigrette.
Option: Garnish with fresh chopped parsley or basil.
https://www.closetcooking.com/tuscan-roast-asparagus/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190531

Комментариев нет:

Отправить комментарий