В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 4 июня 2019 г.

Asparagus Pesto

Asparagus Pesto
A light, fresh and bright summery asparagus and basil pesto!

Asparagus Pesto

Asparagus Pesto
ingredients
  • 1 cup asparagus, cut into 1 inch pieces
  • 2 tablespoons pine nuts, lightly toasted
  • 1/2 cup basil
  • 1 clove garlic
  • 4 tablespoons parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 3 tablespoons olive oil
  • 1/2 lemon, zest and juice
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Blanch the asparagus by placing it in boiling water (or in a steaming steamer) and cooking until it just turns a dark green before transferring it to cold water to cool and stop the cooking process. (The asparagus will be just tender and still a little crispy.)
  2. Meanwhile, lightly toast the pinenuts in a pan over medium heat.
  3. Puree everything in a food processor.
https://www.closetcooking.com/asparagus-pesto/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190603

Комментариев нет:

Отправить комментарий