В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 5 апреля 2021 г.

Churrasco-Style Seitan Tacos With Roasted Brussels Sprouts


These tacos are beautiful and will be a guaranteed hit at the dinner table.

Seitan give the taco a realistic "meaty" texture and adds filling protein to the dish. Add on some fresh mildly spicy jalapeños and little salsa, and we were done.

Churrasco-Style Seitan Tacos With Roasted Brussels Sprouts [Vegan]

Ingredients

For the Seitan:

  • Soy sauce
  • Vegan worcestershire
  • Apple cider vinegar
  • Agave nectar
  • Garlic/onion powder
  • Liquid smoke
  • Smoked paprika
  • Sweet paprika
  • White/black pepper
  • Italian herbs
  • Lime juice

For the Brussels Sprouts:

  • Brussels sprouts
  • Olive oil
  • Salt
  • Cumin
  • Paprika
  • Garlic powder

For the Avocado Crema:

Preparation

To Make the Seitan:

  1. Soak the seitan with all of the seasoning ingredients for a full day.
  2. Slice the seitan into steaks and add more marinade after grilling.

To Make the Brussels Sprouts:

  1. Clean up the spouts and season with olive oil, salt, cumin, paprika, and garlic powder. Get them into a hot oven at 425°F for about 20 minutes.
  2. Set them aside for a few minutes while you get that cream together.

To Make the Avocado Crema:

  1. Pulse a ripe avocado, half a lime's juice, extra coarse sea salt, and 1/4 cup of sour cream together.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/churrasco-style-seitan-tacos-roasted-brussels-sprouts/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий