В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 апреля 2021 г.

Grilled Mackerel (Saba Shioyaki)

Baked in the oven, this Grilled Mackerel or Saba Shioyaki is the simplest fish recipe you can make on your busy weeknight. Serve with steamed rice, miso soup, and salad to go with this delicious fish!

Grilled Mackerel (Saba Shioyaki)

INGREDIENTS

  • 2 fillets mackerel (saba) (10 oz, 280 g)
  • 2 Tbsp sake
  • ½ tsp kosher/sea salt (I use Diamond Crystal; use half for table salt)

For Garnish


INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.
    Saba Shioyaki Ingredients
  • Coat the fish with 2 Tbsp sake.
  • Pat dry with paper towel (and discard the sake) and transfer the fish to a baking sheet lined with parchment paper.
  • Sprinkle ½ tsp salt on both sides of the fish.
  • Let it sit at room temperature for 20 minutes. During this time, preheat the oven to 425ºF (218ºC) with a rack placed in the middle. For a convection oven, reduce cooking temperature by 25ºF (15ºC).
  • After 20 minutes, pat dry the excess moisture came out from the fish.
  • Place the fish skin side down and bake for 15-20 minutes, or until the flesh is golden brown.
  • Grate daikon radish using.
  • Serve the grilled mackerel with grated daikon and a lemon wedge on the side. Pour a few drops of soy sauce on grated daikon and eat the fish with grated daikon. Enjoy!

https://www.justonecookbook.com/grilled-mackerel-saba-shioyaki/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий