В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 11 февраля 2016 г.

Thai Noodle Bowl Soup


It combines the beautiful flavours of Thai food with the incredible nutrient-rich properties of
bone broth. Perfect for winter, this warming anti-inflammatory noodle bowl is kicking it gluten-free with spaghetti squash noodles, fat-fueled coconut milk, rich Thai spices and colourful veggies. Grab your favourite bowl and slurp away!
Prep time:  
Cook time:  1 hour 25 mins
Total time:  
Ingredients
For the Soup:
  • 1 Tbsp coconut oil
  • 1 Tbsp fresh grated ginger
  • 1 garlic clove, minced
  • 1 red bell pepper, chopped into 1 inch pieces
  • 1 yellow bell pepper, chopped into 1 inch pieces
  • 2 cups spaghetti squash
  • 2 cups bone broth (or veggie stock)
  • 1 14 ounce can coconut milk
  • 1 Tbsp Thai Spice Mix (recipe follows)
For the Thai Spice Mix
  • 1 Tbsp black pepper
  • 1 Tbsp ground chillis
  • 2 Tbsp dried lemongrass
  • 2 Tbsp dried lime zest
  • 2 Tbsp garlic powder
  • 2 Tbsp dried ginger
Instructions
  1. Put all spice mix ingredients into a spice grinder and grind into a fine powder.
  2. Preheat the oven to 425°F. Cut the spaghetti squash in half and place the halves cut-side down on a baking sheet lined with parchment. Roast for 35-45 minutes.
  3. When cooked and cool enough to handle, scrape out 2 cups of spaghetti squash with a fork and set aside.
  4. Heat coconut oil in a large pot over medium heat. When oil is melted, add in ginger and garlic and cook until fragrant, around 3-5 minutes.
  5. Add in coconut milk, bone broth, bell peppers, spaghetti squash and Thai spice mix. Bring to a boil, then lower the heat to a simmer for 15 minutes.
http://www.culinarynutrition.com/thai-noodle-bowl-soup-scratch-cooking-2016-recipe/?mc_cid=a8cb162cc4&mc_eid=67ad007e65

Комментариев нет:

Отправить комментарий