В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 17 февраля 2016 г.

Curly Fries

Curly Fries
Use a spiralizer to make not zucchini noodles but curly fries; these are seasoned to
taste like the paprika-flecked ones ...
Serves 4
  • 5Russet potatoes
  • 4teaspoons salt, plus more for sprinkling
  • 2teaspoons onion powder
  • 3teaspoons garlic powder
  • 2teaspoons cayenne
  • 3tablespoons paprika
  • 1cup flour
  • Canola oil, for frying
  1. Peel the potatoes and spiralize them on the large noodle blade of your machine.
  2. Break up any really long noodles into more of a fry length (or don't), then transfer them to a bowl of boiling hot water. Let them sit in the water for 15 minutes.
  3. In a plastic bag, combine the dry ingredients except the flour. Transfer half the mixture to a separate bowl and add the flour to the plastic bag (you'll coat the potatoes with the spice-flour mixture before and the spice mixture after they have fried). Drain the potatoes from the water (drain them well!) and, a handful at a time, gently add them to the plastic bag and shake gently so they're all covered in the coating.
  4. Heat about 3 inches of canola oil in a deep pan to about 350° F. When the oil is hot, fry the potatoes in batches (you don't want to crowd the pan). The fries should be crusty and brown in about 3 minutes.
  5. Transfer them to a plate lined with paper towels to get rid of excess oil. Sprinkle with spice mixture and salt and continue with the rest of the potatoes.
http://food52.com/recipes/38782-curly-fries

Комментариев нет:

Отправить комментарий