В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 25 февраля 2016 г.

Greek Lamb


A richly flavored marinate to enjoy with lamb. Wine and herbs are freshened with the lemon zest and juice
Author: 
Recipe type: Main
Cuisine: Greek
Ingredients
  • 1 tablespoon oregano dried
  • 1 teaspoon rosemary salt - or a generous pinch of salt and ¾ teaspoon of dried rosemary
  • 3 garlic cloves - chopped
  • 1 tablespoon oil
  • zest of one lemon - or 2 tablespoons of juice
  • ¼ cup of red wine
  • 6 sundried tomatoes - chopped
Instructions
  1. Combine the marinate ingredients and rub into the skin of the lamb
  2. Leave to rest and absorb the flavor for a few hours, or overnight if possible
  3. Remove from the fridge for at least 30 minutes prior to commencing cooking
  4. In a hot pan brown the outside of the meat prior to cooking (if the cut of meat has a layer of fat)
  5. Add to slow cooker for 5 hours on high or place in the oven to cook 15-20 minutes per 500 grams at 180 degrees (resulting in a rare cooked meat)
Notes
Cooking instructions for the lamb is estimated as it depends on the cut and if you wish to slow cook the meat or enjoy it rare/medium rare.
The marinate will work well with either method but be more intense if the meat is slow cooked
http://afreshlegacy.net/greek-lamb

Комментариев нет:

Отправить комментарий