В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 28 апреля 2016 г.

Quinoa & kale muffins


Quinoa & kale muffins

Ingredients

  • olive oil
  • ½ a small shallot
  • 1 clove of garlic
  • 50 g kale
  • 4 large free-range eggs
  • 200 g cooked leftover quinoa
  • 100 g ground almonds
  • 85 g feta cheese
  • 1 ripe avocado
  • 1 small bunch of chives
  • Method

    Preheat the oven to 180ºC/350ºF/gas 4. Line a muffin tray with paper cases and grease them with oil. 

    Peel and finely chop the shallot. Peel and crush the garlic, then finely chop the kale.

    Beat the eggs in a large bowl, then add the shallot, garlic, kale, quinoa and almonds. Crumble in the feta.

    Mix well, then season to taste. 

    Spoon the mixture evenly into the cases and bake for 20 to 25 mins, or until golden brown. 

    Halve and destone the avocado, then scoop out and mash the flesh. Season. Finely chop the chives. 

    Serve the muffins topped with mashed avocado, chives and a pinch of black pepper.
http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/quinoa-kale-muffins/

Комментариев нет:

Отправить комментарий