В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 3 октября 2016 г.

One-Pan Harvest Chicken Dinner with Brussels Sprouts and Butternut Squash

Nothing says “autumn” like a pan of the season’s best produce roasted with chicken and herbs. This hearty and delicious meal boasts an abundance of antioxidant-rich vegetables and lean chicken breast.

Ingredients
  •  4 chicken breasts
  •  3 cups Brussels sprouts, halved
  •  3 cups butternut squash, cubed
  •  1 cup red onion, coarsely chopped
  •  1/3 cup olive oil
  •  2 T apple cider vinegar
  •  1 T garlic, minced
  •  1 T oregano
  •  4 sprigs thyme
  •  1 t sea salt
  •  1/4 t black pepper
Instructions
  •  Preheat oven to 400ºF and line a large baking sheet with parchment paper. In a large mixing bowl, combine olive oil, apple cider vinegar, garlic, oregano, sea salt and black pepper.
  •  Add chicken, Brussels sprouts, butternut squash and onion to bowl. Toss with hands to coat.
  •  Place everything onto the baking sheet and arrange evenly. Top with sprigs of thyme. Bake 40-45 minutes, or until center of chicken breasts are cooked through.

http://blog.paleohacks.com/one-pan-harvest-chicken-dinner/

Комментариев нет:

Отправить комментарий