В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 7 октября 2016 г.

Shrimp Gyoza

Shrimp Gyoza – amazing Japanese gyoza dumplings filled with shrimp and cabbage.
Crispy, juicy and so easy to make at home!
Ingredients:

12 oz peeled and deveined shrimp, cut into small pieces
1/2 teaspoon grated ginger, optional
1/2 cup shredded cabbage
1 tablespoon chopped scallion
1 teaspoon Japanese cooking sake
1 teaspoon mirin
1/2 teaspoon salt
1 teaspoon sesame oil
20 gyoza wrappers
1 tablespoons oil, for pan-frying
1/2 cup water
Ponzu sauce, for dipping
White sesame, for garnishing
Method:
Combine the shrimp, ginger (if using), cabbage, scallion, sake, mirin, salt and sesame oil in a bowl, stir and mix well to form a sticky filling.
Place a piece of gyoza wrapper on your palm and spoon about 1 heaping teaspoon of the filling onto the wrapper. Do not overfill. Dip your index finger into a small owl of water and circle around the outer edges of the gyoza wrapper. Fold the gyoza over to form a half moon shape and pleat and pinch the folds, as pictured above. Finish by pressing the edges with your thumb and index finger to ensure that the dumpling is sealed tightly and there is no leakage. Place the gyoza on a floured surface or baking sheet.
Using a non-stick skillet (preferred) to pan-fry the shrimp gyoza. Add 1 tablespoon of oil on medium-low heat, then arrange all the gyoza on the skillet. Pan fry the gyoza until the bottom turns golden brown and crispy. Add the water and cover it with the lid. Steam the gyoza until the water completely evaporates. Serve the gyoza warm with the Ponzu sauce.
http://rasamalaysia.com/shrimp-gyoza/

Комментариев нет:

Отправить комментарий