В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 9 декабря 2016 г.

Dark Chocolate Shortbread with Fleur de Sel

The dark chocolate shortbread would be amazing just like that but I have been into the idea
of combining sweet and savoury and the addition of a touch of salt to an otherwise sweet dish can be really amazing so I added some fleur de sel to the shortbread. 

Dark Chocolate Shortbread with Fleur de Sel

Buttery shortbread filled with chunks of dark chocolate and a touch of fleur de sel.
ingredients
  • 1 cup (2 sticks) butter, room temperature
  • 1/2 cup powdered sugar
  • 1 1/2 cups flour
  • 1/2 cup cornstarch
  • 1/4 teaspoon fleur de sel or coarse grained salt
  • 1/2 cup dark chocolate, cut into small pieces
directions
  1. Cream the butter and sugar.
  2. Mix in the flour, cornstarch and salt.
  3. Mix the dry ingredients into the wet ingredients followed by the chocolate.
  4. Shape the cookies as you like an place them on a parchment lined baking sheet with an inch of space between them.
  5. Place the baking sheet in the fridge and chill for at least 30 minutes.
  6. Bake in a preheated 350F/180C oven until they just start to turn a light golden brown, about 8-14 minutes, remove and let cool. (Note: The shortbread will still be rather soft when it is done but it with crisp up as it cools.)
http://www.closetcooking.com/2011/12/dark-chocolate-shortbread-with-fleur-de.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20161208

Комментариев нет:

Отправить комментарий