В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 4 января 2017 г.

Tom Yum Baked Fish

The recipe is pretty easy; you simply process all of the tom yum paste ingredients in a food processor, marinate the fish and bake. 

Tom Yum Baked Fish

ingredients
  • 2 stalks lemongrass (peeled and chopped, or lemon zest or myrtle leaves)
  • 3 cloves garlic
  • 1 thumb sized piece galangal (or ginger, peeled and chopped)
  • 1+ birds eye chili (or other hot chili or 1 teaspoon chili sauce, etc.)
  • 1/4 cup cilantro (chopped)
  • 1 lime (juice and zest)
  • 2 green onions (sliced)
  • 1/2 teaspoon shrimp paste
  • 2 tablespoons fish sauce
  • 2 tablespoons oil
  • 2 tablespoons palm sugar (grated or sugar)
  • 2 white fish fillets
  • 1/4 cup coconut milk
directions
  1. Place the lemon grass, garlic, galangal, chili, cilantro, lime juice and zest, green onions, shrimp paste, fish sauce, oil and palm sugar in a foor processor and process.
  2. Marinate the fish in 3/4 of the paste for at least 10 minutes.
  3. Place the fish into a covered baking dish and bake in a preheated 350F/180C oven until cooked, about 10-12 minutes.
  4. Heat the coconut milk and the remaining paste in a small sauce pan and simmer for 1 minute.
  5. Serve the fish with the sauce on the side along with some rice.
http://www.closetcooking.com/2009/07/tom-yum-baked-tilapia.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170103

Комментариев нет:

Отправить комментарий