В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 10 февраля 2017 г.

Raspberry and Dark Chocolate Cheesecake

A cheesecake with a hidden surprise of raspberries and dark chocolate!

Raspberry and Dark Chocolate Cheesecake

ingredients
  • 2 cups graham cracker crumbs
  • 1/3 cup sugar
  • 6 tablespoons butter, melted
  • 3 (8 ounce) packages cream cheese, room temperature
  • 1 cup sugar
  • 3 eggs
  • 3/4 cup sour cream
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 cup raspberries
  • 2 ounces dark chocolate, melted
directions
  1. Mix the graham cracker crumbs, sugar and butter and press into the bottom and up 1 inch along the sides of a 9 inch spring form pan.
  2. Beat the cream cheese until smooth and then beat in the sugar followed by the eggs, one at a time, the sour cream and the vanilla extract.
  3. Pour 1/4 of the mixture into the spring form pan, sprinkle on the raspberries, drizzle with chocolate and cover with the remaining cheese mixture.
  4. Double wrap the bottom of the spring-from pan with foil, place it in an oven safe pan and pour recently boiled water into the into the pan so that it goes one inch up the foil wrapping.
  5. Bake in a preheated 350F/180C oven until there is just a small wobble in the middle when shaken, about an hour.
  6. Let cool, remove the foil, cover in plastic and place in the fridge over night.
  7. Serve garnished with fresh raspberries and chocolate drizzle.
http://www.closetcooking.com/2012/02/raspberry-and-dark-chocolate-cheesecake.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170210

Комментариев нет:

Отправить комментарий