В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 11 февраля 2017 г.

Sake Steamed Clams

Sake Steamed Clams
There are many other ways to make sake-steamed clams, such as adding a little bit of
butter at the end.  This is a wonderful appetizer for a party especially because you can start preparing it after the guests arrive.
Sake Steamed Clams
Author: 
Serves: 2-3
Ingredients
  • ¾ cup sake
  • 1 Tbsp. julienned ginger
  • 1.5 lbs de-grited Manila Clams/Littleneck Clams 
  • 1 red chili pepper
  • Freshly ground black pepper
  • 1 chopped green onion
Instructions
  1. In a large frying pan, add the sake and ginger and bring it to a boil.
  2. Add the clams and a red chili pepper. Place the lid and steam on high heat for a few minutes until all the clams open.
  3. Remove the lid and add freshly ground black pepper and green onion. Shake the pan to make sure the clams are not over-lapping each other.
  4. Serve with the soup and eat while warm.
Notes
Prep Time: De-gritting time (1 to 4 hours) is NOT included in prep time.
http://www.justonecookbook.com/japanese-clams-sake-steamed-clams/

Комментариев нет:

Отправить комментарий