В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 14 июня 2019 г.

Blackberry Balsamic Trout

Blackberry Balsamic Trout
20 minute trout glazed in a tasty blackberry balsamic orange glaze; light, healthy and
packed with amazing summer flavours!

Blackberry Balsamic Trout

Blackberry Balsamic Trout
ingredients
    For the blackberry balsamic glaze:
  • 1/2 cup blackberries
  • 2 tablespoons orange juice
  • 1 tablespoon orange zest
  • 1 tablespoon balsamic vinegar
  • 1 tablespoon extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon honey
  • 1 teaspoon Dijon mustard
  • 1 teaspoon soy sauce (or tamari)
  • 1 large clove garlic, minced
  • 1 tablespoons fresh basil
  • salt and pepper to taste
  • For the glazed trout:
  • 1 pound trout (or salmon)
  • salt and pepper to taste
  • 2 tablespoons fresh basil, torn
  • 2 cups blackberries
directions
    For the blackberry balsamic glaze:
  1. Puree everything is a food processor.
  2. For the glazed trout:
  3. Season the trout with salt and pepper to taste, brush on 1/2 of the blackberry glaze and bake in a preheated 400F/200C oven until just cooked, about 10-15 minutes.
  4. Drizzle on the remaining blackberry sauce and sprinkled on the basil and fresh blackberries before serving.
Option: Use salmon instead of trout.
Option: Add grated ginger!
Option: Make the blackberry sauce a day ahead of time.
https://www.closetcooking.com/blackberry-balsamic-trout/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190613

Комментариев нет:

Отправить комментарий