В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 ноября 2020 г.

Fruity turkey curry


Mildly spiced, with the exotic flavours of pineapple, banana and coconut, this curry recipe from Galton Blackiston is a brilliant way to use up leftover roast turkey, and provides some tropical sunshine during the festive season.

Fruity turkey curry


Ingredients


Method


Melt the butter in a saucepan over a low heat. Add the onions and sweat for 1 minute until softened slightly
  • 20g of butter
  • 1/2 onion, chopped
Add the pineapple, banana and apple and cook gently for 5 minutes, stirring with a wooden spoon
Stir in the curry powder and desiccated coconut, then pour in the chicken stock and coconut milk. Bring to the boil, reduce to a simmer and allow to cook gently for 20 minutes
Pass the sauce through a fine sieve, season with salt and return the liquid to the pan. Alternatively, you can add to a blender and blitz until smooth
Add the turkey to the sauce. Simmer gently until the turkey is heated through
Divide onto plates or bowls and serve immediately


https://www.greatbritishchefs.com/recipes/turkey-curry-recipe 

Комментариев нет:

Отправить комментарий