В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 14 ноября 2020 г.

Eggplant Vindaloo


This eggplant and mushroom vindaloo is a medley of delicious flavors.

There are red onions and tomatoes, cinnamon and mustard seeds, and the balsamic vinegar gives the dish a mildly sweet and tangy flavor that goes great with the veggies. Serve with some rice to balance everything out.

Eggplant Vindaloo [Vegan]

Ingredients

For the Curry:

  • 1 medium eggplant, chopped into large pieces
  • 1 medium red pepper, chopped into large pieces
  • 8 mushrooms, halved or quartered if large
  • 1 large red onion, chopped
  • 1/2 cup crushed tomatoes
  • 1 cinnamon stick
  • 1 teaspoon mustard seeds
  • 4 spring onions, green and white parts chopped
  • 3 tablespoons cilantro, finely chopped
  • Salt, to taste

For the Marinade:

  • 1/4 cup balsamic vinegar
  • 4 garlic cloves
  • 1-inch piece ginger
  • 1 tablespoon extra virgin olive oil
  • 2 teaspoons ground coriander
  • 2 teaspoons ground mustard seeds
  • 1 teaspoon ground cumin seeds
  • 1/4 teaspoon turmeric
  • 1 teaspoon garam masala
  • 1 teaspoon red chili powder
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon sugar

Preparation

  1. First, prepare the marinade. Grind all of the marinade ingredients along with 2-3 tablespoons water.
  2. Marinate eggplant, pepper, and mushrooms in the marinade for 1 hour.
  3. To make the curry, Heat 2 tablespoons oil in a large pan. Then, add the onions and cook until they turn golden brown on medium heat, about 8-10 minutes.
  4. Add marinated vegetables along with the marinade. Cook on medium for 5-8 minutes.
  5. Then add crushed tomatoes and cinnamon stick, cook on medium-low heat, covered for 35-40 minutes or until the vegetables are completely tender.
  6. Finally, add the mustard seeds and check the seasoning. Garnish with chopped cilantro and green onions. Serve.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/eggplant-vindaloo/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий