В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 28 ноября 2020 г.

EASY WEEKDAY MEDITERRANEAN SALAD


We’ve created this Mediterranean salad with longevity in mind. Not only does it taste great, but it’s also loaded with nutrients and will keep in the fridge for a full week. 

EASY WEEKDAY MEDITERRANEAN SALAD

Ingredients:

1.5 cups quinoa, uncooked
1 can chickpeas
1 cucumber
3 tablespoons lemon juice
1/2 small red onion
1/3 cup pitted olives
1/4 cup parsley
1/4 cup olive oil
1-2 cloves garlic
1/4 cup pinenuts
1/2 tablespoon za’atar spice
Salt and pepper to taste

Directions:

Cook quinoa according to package directions. Once done cooking, let cool to room temperature.

Prepare vegetables. Cut the cucumber in half lengthwise, then into slices. Juice the lemon. Chop the red onion finely. Cut olives in half. Remove stems and mince parsley. Mince garlic. Drain, rinse, and dry chickpeas. 

Add all ingredients to quinoa. Pour over olive oil and lemon juice, then toss. Season with salt and pepper to taste. 

This Mediterranean salad can be served immediately or stored in the refrigerator for a week. 

Recipe and photography by Kaitlyn Noble

https://blog.cleanprogram.com/mediterranean-salad/#more-7394 

Комментариев нет:

Отправить комментарий