В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 ноября 2020 г.

Baklava Tartlets


When you have mini filo shells, there is only one logical thing to do: make baklava

tartlets! These babies are filled with pistachio and walnut bits, sweet agave nectar, and a touch of cinnamon. Careful though! These are addicting!

Baklava Tartlets [Vegan]

Ingredients

  • 15 mini filo shells
  • 1/4 cup water
  • 1/4 cup sugar
  • 1/4 cup agave nectar
  • 1/2 cup pistachios
  • 1/2 cup walnuts
  • 1 teaspoon cinnamon
  • Orange zest, for garnish

Preparation

  1. In a small pot, bring the water, sugar, and agave nectar to a simmer. Simmer for about 5 minutes until all liquids are melted together.
  2. In a food processor or blender, pulse the pistachios, walnuts, and cinnamon together until you get small bits. Remove and set aside in a bowl.
  3. Add 2 tablespoons of sugar mixture to the nuts and mix well. Divide nut mixture into filo shells equally
  4. Bake the tartlets in a 350°F oven for 10 minutes. Right when they come out of the oven, pour the extra syrup carefully over each tartlet. Sprinkle with orange zest then let cool completely.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/baklava-tartlets/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий