В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 24 ноября 2020 г.

Peachy Polenta Bites


 Did someone say peaches? This healthy starter is a fun and different way to enjoy your favorite summer fruits. Use fresh fruit when they’re in season or frozen when you want to call in the memory of summer suppers. They’re delightful any time of year!

Peachy Polenta Bites

Ingredients

 2 18oz tubes organic polenta
 15 oz vegetarian refried beans (fat-free, BPA-free can)
 1 avocado (mashed)
Peach Salsa
 2 organic peaches (pitted and diced, fresh or frozen and thawed)
 1 limes (juiced, or 2)
 1 red bell pepper (seeded and diced)
 ½ red onion (diced)
 cilantro (chopped, optional)
 salt (optional, to taste)

Directions

1

Preheat the oven to 425°F and line a baking sheet with parchment paper.

2

Bake the polenta for 10–15 minutes or until golden in color.

3

Meanwhile, prepare the Peach Salsa: Combine all of the ingredients in a bowl. Taste and adjust seasonings. Set aside.

4

Warm the beans, if desired, then spread onto the polenta rounds.

5

Spread the mashed avocado on top of the beans.

6

Spoon the Peach Salsa on top and serve.

Chef's Notes

Prep
Make the salsa ahead. Assemble before serving.

Prepared Polenta
You can find prepared polenta (it’s usually sold in tubes) in the pasta aisle. It’s also pre-cooked so you don’t have to bake it, though most people do.

Leftover Salsa
Enjoy leftover salsa on tacos, in burritos, or served with chips. It’s also pretty great on its own!

Bites to Bowls
Instead of serving as polenta bites, cube the polenta and serve as a bowl. Top with refried beans, diced avocado, and salsa — and enjoy!

Комментариев нет:

Отправить комментарий