В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 ноября 2020 г.

Turkey Chili Recipe


You can also make this chili even if you didn’t just roast up a huge bird (or if you don’t have any leftovers); just bear in mind that if you’re not using pre-cooked meat, you’ll want to adjust the cooking time accordingly to make sure the turkey is thoroughly cooked.

Turkey Chili Recipe

Ingredients

  • 3 to 4 cups of shredded, cooked turkey meat;
  • 2 cups of carrots, sliced or diced;
  • 2 cups onions, chopped;
  • 2 bell pepper, chopped;
  • 2 cups diced tomatoes;
  • 2 tbsp. tomato paste;
  • 4 garlic cloves, minced;
  • 1 cup chicken or turkey stock;
  • 2 tbsp. chili powder or to taste;
  • 1 tbsp. ground cumin;
  • 1 tbsp. dried hot red pepper flakes;
  • 1 tsp. dried oregano;
  • Paleo cooking fat;
  • Sea salt and freshly ground black pepper to taste;
  • Green onions, sliced (optional, for garnishing);

Preparation

  1. In a large saucepan placed over a medium-high heat, melt some cooking fat and cook the onions, bell peppers and carrots until the onions are golden (about 5 minutes).
  2. Add the garlic, chili powder, cumin, red pepper flakes, and oregano. Stir well and cook for a minute.
  3. Add the diced tomatoes, tomato paste, chicken or turkey stock, cooked turkey meat, and season with salt and pepper to taste. Give everything a good stir.
  4. Bring the chili to a simmer, then reduce the heat to low, and let it simmer, uncovered, for 30 to 45 minutes.
  5. Serve warm with freshly sliced green onions on top.

https://paleoleap.com/turkey-chili/

Комментариев нет:

Отправить комментарий