В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 7 января 2021 г.

Dalgona Hot Chocolate


This hot chocolate dalgona is perfect for chilly days!

Dalgona Hot Chocolate [Vegan]

Ingredients

  • 1 tablespoon cacao powder
  • Aquafaba (from one tin of chickpeas)
  • 2 tablespoons icing sugar
  • 1/4 two cream of tartar (optional) it can help improve the texture
  • Dairy free milk (enough to fill your glass 3/4 full)

Preparation

  1. Get a large bowl and drain the chickpeas separating the aquafaba (liquid) and chickpeas. Get an electric powered whisk and whisk for 1 to 2 minutes until mixture becomes white and thicker.
  2. Next add the cacao powder, icing sugar, and cream of tartar (optional).
  3. Whisk for a few minutes. You want to be making stiff peaks out of the foam. Keep going until you get this. Add a tsp of extra icing sugar to thicken the mixture if needed.
  4. Pour your heated milk into your glass.
  5. Now the fun part. Get a spoon and start adding the foamy hot chocolate to the top of your glass.
  6. We then decorated with toasted marshmallows and grated dark chocolate.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/dalgona-hot-chocolate-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий