В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 января 2021 г.

Nori Wraps With Cauliflower Paté and Veggies


These wraps are filled with cauliflower paté, super thinly carrots and zucchini sticks,

topped with sprouts and sprinkle with sesame seeds. You could serve it with a tahini dressing or go for a peanut one. This is a brilliant idea for those who want a gluten-free, low-carb wrap, or who even if you just want to enjoy nori in another way different from sushi.

Nori Wraps With Cauliflower Paté and Veggies [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

To Make the Wraps:

  • 4 nori papers
  • Cauliflower paté
  • 2 carrots grated or cut thin julienne
  • 1 zucchini grated or cut thin julienne
  • 2 handfuls sprouts
  • Sesame seeds to garnish (optional)

To Make the Tahini Dressing:

  • 2 tablespoons tahini
  • 2 tablespoons water
  • 1 tablespoon lemon juice
  • Salt to taste

To Make the Cauliflower Paté:

  • 1 cauliflower cut into florets
  • 4 1/2-ounces tahini
  • 1 garlic clove
  • 1 lemon for juice
  • 1 handful fresh parsley
  • 1/2 cup extra-virgin olive oil

Preparation

To Make the Cauliflower Paté:

  1. Steam cauliflower for 5 minutes and cool completely.
  2. In a food processor, add all ingredients and process until mixture is smooth or reaches hummus consistency.
  3. Taste and adjust seasoning.

To Make the Wraps:

  1. Place a nori paper on the table, having one corner pointing at you.
  2. Spread a large spoonful of cauliflower paté in the middle of the nori paper.
  3. Top with carrots, zucchini, and sprouts.
  4. Close the wrap by folding the bottom corner first and then the sides.
  5. Do the same with the other nori papers.
  6. Sprinkle with some sesame seeds
  7. To make the sauce, just put all ingredients into a bowl and mix well.
  8. Eat immediately or the nori paper will go soggy.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/nori-wraps-cauliflower-pate-veggies-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий