В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 января 2021 г.

Chia Pudding


Creamy, thick chia pudding that’s easy to make, nutritious, and so delicious!

Just 4 ingredients required for this tasty breakfast, snack, or dessert!

Chia Pudding

Ingredients

  • 1 1/2 cups dairy-free milk (we used DIY coconut – use creamier milks for creamier, thicker pudding, such as full fat coconut and cashew)
  • 1/2 cup chia seeds
  • 1-2 Tbsp maple syrup (more or less to taste)
  • 1 tsp vanilla extract

FOR SERVING optional

Instructions

  • To a mixing bowl add dairy free milk, chia seeds, maple syrup (to taste), and vanilla. Whisk to combine.
  • Cover and refrigerate overnight (or at least 6 hours). The chia pudding should be thick and creamy. If not, add more chia seeds, stir, and refrigerate for another hour or so.
  • Enjoy as is, or layer with compote or fresh fruit! Will keep covered in the refrigerator up to 5 days.

Video

Notes

*Nutrition information is a rough estimate calculated with light coconut milk, maple syrup, and without additional toppings / garnishes.

https://minimalistbaker.com/how-to-make-chia-pudding/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий