В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 22 января 2021 г.

Chicken and Bean Burrito Verde

 

Before resorting to a gargantuan burrito literally bursting at the seams, take a cue from Ellie Krieger. Her makeover of a Tex-Mex favorite features low-sodium beans, whole-wheat flour tortillas, and Greek yogurt in lieu of sour cream.

Chicken and Bean Burrito Verde

Ingredients


Directions

  1. Heat 2 teaspoons of the oil in a medium skillet. Add the onion and cook until translucent, about 3 minutes. Add the garlic and cumin and cook for 30 seconds more. Add the beans, broth and 1/2 teaspoon of salt and cook until warmed through, about 2 minutes. Transfer the bean mixture to the small bowl of a food processor and process until smooth.
  2. Put the lettuce, cilantro, the remaining 2 teaspoons of oil, lime juice, a pinch of salt and a few turns of pepper in a medium bowl and toss to coat.
  3. Wrap the tortillas in paper towel and heat in the microwave for 30 seconds.
  4. To build the burrito, spread 1/3 cup of the bean puree in the center of a warm tortilla. Sprinkle with about 2 teaspoons of jalapeno. Top with 1/2 cup of shredded chicken, then 1/2 cup of the lettuce mixture and 2 slices of avocado. Wrap into a burrito. Repeat with the remaining tortillas.
  5. Serve with the salsa and yogurt alongside.
  6. Excellent source of: Fiber, Niacin, Protein, Thiamin, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin K
  7. Good source of: Folate, Iron, Magnesium, Phosphorus, Potassium, Riboflavin, Selenium, Vitamin B6, Zinc

Комментариев нет:

Отправить комментарий