В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 28 января 2021 г.

Champiñones al Ajillo: Spanish Garlic Mushroom Tapas


Champiñones al ajillo or garlic mushrooms in English is a very popular Spanish

tapas dish made from sautéed mushrooms with garlic, olive oil, lemon juice, and chilis. This dish is not popular only in Spain but the Philippines as well, due to Spanish influence. This is usually served as a side dish paired with simple grilled or fried dishes or as a pulutan (finger food) paired with a really cold cerveza (beer).

Champiñones al Ajillo: Spanish Garlic Mushroom Tapas [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3 1/2 tablespoons vegan butter
  • 20 small White Button mushrooms
  • 4 cloves garlic, minced
  • 1 tablespoon lemon juice
  • Freshly ground black pepper
  • Salt

Preparation

  1. Melt butter in a large frying pan over a medium heat.
  2. Add garlic and cook until golden brown.
  3. Put the heat on high then, add the mushrooms and stir fry for around 2 minutes.
  4. Add the lemon juice then season with salt and freshly ground black pepper.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/champinones-al-ajillo-spanish-garlic-mushroom-tapas/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий