В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 19 января 2016 г.

Breakfast Tacos

Breakfast Tacos Recipe: I'm always looking for ways to slip more vegetables into my diet (particularly at breakfast) and this easy vegan breakfast recipe hits the nail on the head!
These tacos hit the nail on the head: greens, beans, and sweet potatoes before lunch?
I can feel good about that!

INGREDIENTS:

  • 3 corn tortillas
  • 1 sweet potato, cooked
  • ½ cup cooked black beans
  • ½ cup cooked greens (e.g., steamed kale or collards)
  • 2 green onions, sliced
  • hot sauce
  • salsa (optional)
  • nutritional yeast (optional)
  • guacamole (optional)
  • Instructions:
    Warm corn tortillas if they’ve been in your fridge. I like to heat each side over a low flame for 10–15 seconds on my gas stove, but a few seconds in the microwave covered with a damp paper towel also works.
    Mash sweet potato with a fork (you can mix in spices like ground cumin, chili powder, garlic powder, onion powder, and cayenne if you like, or even a basic fajita or taco seasoning with a splash of nondairy milk) and spread into the center of the tortilla.
    Top with beans, greens, and green onions, plus hot sauce, salsa, nutritional yeast, and guacamole as desired (I overflow my tacos so they are really filled). Enjoy!
    Chef’s Note:
    Make a “taco bar” and serve these for brunch when you have a big crowd.

https://www.forksoverknives.com/recipes/breakfast-tacos/

Комментариев нет:

Отправить комментарий