В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 9 июня 2017 г.

CREAMSICLE CASHEW MILK

This homemade cashew milk is simple, elegant, and dangerously addictive. It’s perfectly sweet with notes of creamy vanilla and tangy, bright orange. Plus, it tastes just like a creamsicle, so it's sure to brighten up anyone's day with a single sip.

CREAMSICLE CASHEW MILK [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 cup roasted cashews, soaked in water for 2 hours
  • 2 cups water
  • 2 cups orange juice
  • 1 1/2 teaspoon vanilla extract
  • A pinch of salt
  • 4 dates (omit the dates if you don’t want the milk to be as sweet)

PREPARATION

  1. Drain the water from the cashews and place them in a high-powered blender.
  2. Add in all of the remaining ingredients and blend them, on the highest setting, until everything is smooth; about 2 minutes.
  3. Strain the milk through a nut milk bag and transfer it to a container with a lid.
  4. Pour this into a jar, cover it, and refrigerate for at least 2 hours, or until everything is totally chilled,
http://www.onegreenplanet.org/recipe-monster/creamsicle-cashew-milk/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=8abb152569-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-8abb152569-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий