В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 июня 2017 г.

Vegan Chickpea Avocado Egg Mayonnaise Salad

This  Salad is super creamy and full of flavour – a quick yet healthy meal that’s perfect for summer! 

Vegan Chickpea Avocado Egg Mayonnaise Salad
Ingredients
For the egg salad:
  • 400 g (14oz) tin of chickpeas, drained and rinsed
  • 1 avocado, peeled and pitted
  • 3 teaspoons apple cider vinegar
  • 1/4 teaspoon (Dijon) mustard
  • 1 teaspoon maple syrup (or sub any other sweetener)
  • 1 apple, cored and diced
  • 1/4 cucumber, diced
  • Salt + pepper, to taste
To serve:
  • Lettuce cups, chicory boats, pitta bread or bread
  • Cress, watercress
Instructions
  1. Place chickpeas in a bowl and mash with a fork or potato masher until broken into rough pieces 
  2. In a separate bowl, mash the avocado with a fork until a smooth paste forms, then add the vinegar, mustard and maple syrup
  3. Add the chickpeas, apple and cucumber to the bowl, along with salt and pepper to taste 
  4. Taste and adjust flavours as necessary 
  5. Serve in lettuce cups, pitta bread or between slices of bread as a sandwich
  6. Best eaten within a few hours of making
http://www.rhiansrecipes.com/2017/06/24/vegan-chickpea-avocado-egg-mayonnaise-salad-gf/?utm_source=Rhian%27s+Recipes&utm_campaign=38345299e3-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_2e8350b53a-38345299e3-90547107

Комментариев нет:

Отправить комментарий