В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 15 июня 2017 г.

Vegan Chocolate Pudding Pots

These Vegan Chocolate Pudding Pots are a guaranteed crowd-pleaser and almost
effortless to make. Also refined sugar free, oil-free, nut-free and gluten-free.
Vegan Chocolate Pudding Pots
Ingredients
  1. 500ml (2 cups) cashew milk (or sub any other milk - oat milk is a great nut-free substitute)
  2. 2 heaped tablespoons cocoa powder
  3. 3-4 tablespoons maple syrup, to taste (or sub any other sweetener)
  4. Pinch of salt, to taste
  5. 5 heaped teaspoons cornflour
Instructions
  1. Add all ingredients to a pan and mix very well (before heating)
  2. Cook on a low heat for around 10 minutes, stirring constantly, until a thick custard has formed
  3. Taste and adjust flavours accordingly (more cocoa powder for chocolate flavour, more maple syrup for sweetness etc)
  4. Transfer to little pots or glasses and leave to cool before chilling in the fridge for a few hours before serving
  5. Keeps covered in the fridge for up to a few days
http://www.rhiansrecipes.com/2017/06/13/vegan-chocolate-pudding-pots-gf/?utm_source=Rhian%27s+Recipes&utm_campaign=fe61b85cca-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_2e8350b53a-fe61b85cca-90547107

Комментариев нет:

Отправить комментарий