В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 7 ноября 2017 г.

BEER BREAD MUFFINS

These Beer Bread Muffins are perfect just as they are or with a little dab of butter or honey. 
BEER BREAD MUFFINS
Ingredients
  • 4 cups Bisquick
  • 4 tablespoons granulated sugar
  • 1 can or bottle (12 oz.) beer, room temperature. (dark or medium works best in our opinion but you can use any favorite beer)
  • 4 tablespoons butter, melted
  • Flake Sea Salt (or regular) for sprinkling
Instructions
  1. Preheat oven to 375F.
  2. Spray muffins tins with non-stick baking spray.
  3. In a large bowl, combine the bisquick, sugar, and beer and mix well. Pour batter into muffin cups and bake at 375 for 10 minutes or until beginning to brown. Remove muffins from oven.
  4. Brush each muffin with butter and sprinkle lightly with salt.
  5. Return the muffins to the oven and bake an additional 5-10 minutes or until muffins are golden brown on top.
  6. Transfer muffins from the oven and remove immediately from the pan.
  7. Muffins are best eaten hot.
  8. Enjoy!
https://www.thecookierookie.com/beer-bread-muffins/

Комментариев нет:

Отправить комментарий