В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 21 ноября 2017 г.

Red Lentil Soup

Using a pressure cooker has never been more fun or satisfying! Red lentils is a classic vegan staple to make any soup filling and fabulous, and the aroma of this soup is out of this world.

RED LENTIL SOUP MADE IN A PRESSURE COOKER [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/2 cup beet juice
  • 1 cup carrots, chopped
  • 2 cup butternut squash, cubed
  • 2 cup cauliflower florets
  • 1/2 cup red onions, finely chopped
  • 1/2 red bell pepper, chopped
  • 1 cup fire-roasted tomatoes
  • 1 sprig parsley
  • 2 teaspoon salt
  • 1 tablespoon oregano
  • 1 teaspoon dried basil or rosemary
  • 1 tablespoon fajita seasoning
  • 1 tablespoon nutritional yeast
  • 2 cup red lentils
  • 1 teaspoon cayenne pepper (optional)
  • 3 cup water
  • 1 tablespoon of lime juice

PREPARATION

  1. Add all the ingredients into the pot of the pressure cooker (except the lime juice)
  2. Close the lid of the pressure cooker and set it to the lock position
  3. Choose the manual option and cook for 20 minutes
  4. Turn off the machine when done and wait until it’s safe to open the pressure cooker
  5. Open the lid and add the lime juice
  6. Mix well and serve
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-lentil-soup/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=ab71f203f3-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-ab71f203f3-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий