В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Cranberry-Apple Shrub

Author Notes: Aside from pumpkin pie, fallen leaves, and football games, nothing says "fall" better than this autumnal shrub. If you're buying from a farmers' market, make the farmer happy and go for bruised or otherwise marred apples. You might get a discount on your purchase, and it'll save the farmer from trucking it all back home at the end of the night. And it certainly won't affect the quality of the shrub. 

Cranberry-Apple Shrub

Makes about 12 ounces
  • 3medium apples, quartered (no need to seed or core)
  • 1cup cranberries
  • 1cup apple cider vinegar
  • 1/2cup turbinado sugar
  1. Using a box grater or a food processor, shred the apples.
  2. Meanwhile, add cranberries and vinegar to a blender. Blend until puréed.
  3. Add shredded apples, cranberry-vinegar mixture, and sugar to a nonreactive container. Cover and leave in cool place on the countertop for up to 2 days.
  4. After 2 days, place a fine-mesh strainer over a bowl. Strain apple-cranberry mixture. Squeeze or press to remove any remaining liquid.
  5. Pour liquid into clean mason jar or glass bottle. Add lid or cap and then shake well to combine. Place in refrigerator.
  6. Discard solids. Shrub will keep for up to 1 year.











https://food52.com/recipes/32338-cranberry-apple-shrub

Комментариев нет:

Отправить комментарий