В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 2 февраля 2019 г.

Garides Saganaki (Shrimp Saganaki)

Garides Saganaki (Shrimp Saganaki)
You could easily serve the shrimp saganaki as a light meal or as an appetizer. I enjoyed my shrimp saganaki with a glass of ouzo.

Garides Saganaki (Shrimp Saganaki)

Mastic Garides Saganaki (Shrimp Saganaki)
ingredients
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1/4 cup onion (chopped)
  • 1/4 teaspoon red pepper flakes
  • 1 clove garlic (chopped)
  • 1/2 cup tomato (chopped)
  • 1/4 teaspoon oregano
  • 1 splash ouzo (or mastic liqueur, optional)
  • salt and pepper to taste
  • 1/4 pound shrimp
  • 1 handful parsley (chopped)
  • 1/2 cup feta (crumbled)
directions
  1. Heat the oil in a pan.
  2. Add the onion and saute until soft, about 5 minutes.
  3. Add the red pepper flakes and garlic and saute for 30 seconds.
  4. Add the tomato, oregano and ouzo and simmer until the sauce thickens, about 5 minutes.
  5. Add the shrimp and simmer for 30 seconds per side.
  6. Remove from heat and stir in the parsley.
  7. Transfer to a baking dish and top with the feta cheese.
  8. Bake in a preheated 425F/220C oven until the sauce is bubbly, about 10 minutes.
Note: Shrimp saganaki is also called garithes yiouvetsi or baked prawns.
https://www.closetcooking.com/garides-saganaki-shrimp-saganaki/

Комментариев нет:

Отправить комментарий