В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 13 мая 2019 г.

Roasted Asparagus and Mushroom Carbonara

Roasted Asparagus and Mushroom Carbonara
Roasted asparagus and mushrooms in a creamy and cheesy egg sauce with plenty of
fresh cracked black pepper.

Roasted Asparagus and Mushroom Carbonara

Roasted Asparagus and Mushroom Carbonara
ingredients
  • 1 pound asparagus, trimmed and cut into bite sized pieces
  • 8 ounces mushrooms, quartered
  • 1 tablespoon olive oil
  • salt and pepper to taste
  • 8 ounces fettuccine (or pasta of choice) (gluten free for gluten free)
  • 4 ounces bacon cut into 1 inch pieces or 4 ounces pancetta, diced
  • 1 clove garlic, chopped
  • 2 eggs
  • 1/2 cup (2 ounces) parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • plenty of fresh cracked black pepper
  • salt to taste
  • 1 tablespoon parsley, chopped
directions
  1. Toss the asparagus and mushrooms in the oil, salt and pepper, place on a baking sheet in a single layer and roast in a preheated 400F/200C oven until they start to caramelize, about 20-30 minutes, mixing half way through.
  2. Start cooking the pasta as directed on the package.
  3. Cook the bacon in a pan, pour off all but a tablespoon of the grease from the pan, add the garlic, cook for 30 second and turn off the heat.
  4. Mix the egg, cheese, pepper and salt and parsley in a bowl.
  5. Drain the cooked pasta reserving some of the water.
  6. Mix the pasta, egg mixture, asparagus and mushrooms into the pan with the bacon, adding reserved pasta water as needed.
Note: To speed things up, about 20 minutes into roasting the asparagus and mushrooms, get your pot of water for the pasta on the stove and start bringing it to a boil.
Option: Replace the parmigiano reggiano with pecorino romano.
https://www.closetcooking.com/roasted-asparagus-and-mushroom-carbonara/

Комментариев нет:

Отправить комментарий