В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 20 мая 2019 г.

Simple Fresh Pico de Gallo

This all-purpose Pico de Gallo recipe is a jumping off point for all sorts of fresh salsa variations. Add roasted poblano peppers, thinly sliced radishes, black beans, fresh corn, mango, pineapple, or anything else you like to build a spectacularly flavorful salsa.

Simple Fresh Pico de Gallo [Vegan]

Ingredients

  • 1 red onion, peeled and diced (you want about 3/4 cup diced onion)
  • 6 ripe roma tomatoes, diced
  • 1/2 cup fresh cilantro, chopped
  • 1 teaspoon minced fresh garlic
  • 1 fresh jalapeño, seeds removed and diced
  • The juice from 1-2 small limes
  • 1 teaspoon sugar
  • 1/2 teaspoon salt (more to taste)

Preparation

  1. Add all ingredients to a large bowl and toss to combine. Taste and add more salt, sugar, or lime if desired.
  2. Cover and refrigerate until ready to serve.

Notes

Pico de Gallo can be made up to 3 days ahead of time, stored in a covered container in the refrigerator.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/simple-fresh-pico-de-gallo-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий