В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 мая 2019 г.

Asparagus and Lemon and Basil Ricotta Stuffed Salmon Rolls with Lemon Sauce

Asparagus and Lemon and Basil Ricotta Stuffed Salmon Rolls with Asparagus Pesto
Salmon rolls stuffed with a summery lemon and basil ricotta and asparagus that is baked
and served with a fresh and tasty lemon sauce!

Asparagus and Lemon and Basil Ricotta Stuffed Salmon Rolls with Lemon Sauce

Asparagus and Lemon and Basil Ricotta Stuffed Salmon Rolls with Lemon Sauce
ingredients
  • 4 (5 ounce) salmon fillets, skins removed
  • salt and pepper to taste
  • 1 (12 ounce) container ricotta
  • 1/2 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 2 tablespoons basil, chopped
  • 2 teaspoons lemon zest
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 pound asparagus, trimmed
  • 1 tablespoon butter
  • 1/2 cup chicken broth
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 2 teaspoons cornstarch
directions
  1. Season the salmon fillets with salt and pepper to taste, lay them down with the skin side up, top with the mixture of the ricotta, parmesan, basil, lemon zest, salt and pepper, several spears of asparagus and roll them up before placing them on a grease baking sheet with the seam side down.
  2. Bake in a preheated 425F/220C oven until the salmon is just cooked, about 15-20 minutes.
  3. Meanwhile, melt the butter in a small sauce pan over medium heat, add the mixture of the broth, lemon juice and corn starch and heat until it thickens, about 3-5 minutes.
  4. Serve the salmon rolls topped with the lemon sauce and optionally garnish with more basil and lemon zest.
Option: Replace the salmon with trout.
Option: Serve topped with asparagus pesto! (see below)
Option: Serve in basil marinara sauce instead of the lemon sauce!
https://www.closetcooking.com/asparagus-and-lemon-and-basil-ricotta/

Комментариев нет:

Отправить комментарий