В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 24 мая 2019 г.

Sweet and Spicy Mango Kebabs

Mango Meat Kebabs
Think you have to miss out on barbecues if you're trying to eat more raw foods? Not with these raw barbecue mango skewers! Mango, mushrooms, tomatoes, and onions are sliced and tossed in a blend of barbecue spices, then dehydrated. They're raw, spicy, sweet, and chewy and great when served as a side with burgers.

Sweet and Spicy Mango Kebabs [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 unripened mango
  • 1 large tomato
  • 1 cup Crimini mushrooms halved with stem
  • 1/2 small red onion
  • 1 tablespoon tamari (for gluten-free) or soy sauce
  • 1 teaspoon chili powder
  • 1 teaspoon paprika
  • 1 teaspoon chipotle
  • A pinch of sea salt and pepper

Preparation

  1. Cut mangos and tomatoes into 1x1-inch cubes, mushrooms in half, and onion into 2x1-inch strips.
  2. Mix in all of the spices and tamari or soy sauce.
  3. Skewer or spread them out on a dehydrator sheet.
  4. Dehydrate for 1-2 hours at 115°F, or until the mango is crisp on the outside. Try a few pieces to see what dryness you prefer.

Notes

The longer you dehydrate, the chewier everything gets.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-and-spicy-mango-kebabs/

1 комментарий:

  1. Raw Organic Whole Cashews (320 Count). These Organic Cashews have a rich and creamy flavor and are great for baking, cooking or snacking.

    Buy Cashews online now.. http://www.cashewdeal.in/

    ОтветитьУдалить