В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 30 мая 2019 г.

BLT FARRO SALAD RECIPE

a plate of salad next to a bag of farro
The dressing is the perfect flavor, and really complements the sauteed tomatoes and onion.
The cherry tomatoes get sooo juicy and sweet, and they might be my favorite part of the salad…besides the bacon. 

BLT FARRO SALAD RECIPE

bowls of tomatoes, arugula, and farro arranged on a table

INGREDIENTS

  • 4 tablespoons red wine vinegar
  • 2 tablespoons mayo
  • 4 tablespoons olive oil divided
  • 1 teaspoon salt
  • ½ teaspoon black pepper
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 2 cups Bob’s Red Mill Farro
  • 6 thick slices bacon
  • 2 cups cherry tomatoes
  • ½ onion sliced
  • Salt and pepper to taste
  • 2.5 ounces baby arugula 1/2 package
  • 4 ounces feta cheese crumbled (one container)

INSTRUCTIONS

  • In a small bowl, stir together the vinegar, mayo, 3 tablespoons olive oil, salt, pepper, and garlic powder. Set aside.
  • Prepare farro according to package instructions.
  • While farro is cooking, heat a large nonstick skillet over medium/high heat.
  • Add bacon, and cook until crispy, about 8 minutes. Transfer bacon to a paper towel lined plate and set aside. Do not drain the skillet.
  • Add the tomatoes and onion to the skillet with the bacon grease. If you need more oil, you can add the 1 tablespoon olive oil and stir to coat (you likely won't need more oil). Season lightly with salt.
  • Cook, stirring occasionally, for 3-5 minutes or until the tomatoes start to burst and the onion is beginning to soften and become transparent. Remove from the heat. Drain the excess oil.
  • Once the farro is fully cooked, transfer to a large bowl. Stir in the vinegar mixture and then add the bacon (crumbled), tomatoes and onions, arugula, and feta. Toss to combine. If needed, you can add more oil to desired consistency. Enjoy!

https://www.thecookierookie.com/blt-farro-salad-recipe/

Комментариев нет:

Отправить комментарий