В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 мая 2019 г.

Warm Mushroom, Roasted Asparagus and Wild Rice Salad with Feta

Warm Mushroom and Wild Rice Salad with Roasted Asparagus and Feta
A warm sauteed mushroom, roasted asparagus and wild rice salad in a balsamic vinaigrette with crumbled feta.

Warm Mushroom, Roasted Asparagus and Wild Rice Salad with Feta

Warm Mushroom and Wild Rice Salad with Roasted Asparagus and Feta
ingredients
  • 1/2 cup wild rice
  • 1 1/4 cups broth, chicken or vegetable
  • 1 tablespoon oil
  • 1 onion, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 8 ounces mushrooms, cleaned and sliced
  • salt and pepper to taste
  • 1 tablespoon oil
  • salt and pepper to taste
  • 1 pound asparagus, trimmed and cut into bite sized pieces
  • 2 tablespoons dill, chopped
  • 1/4 cup balsamic vinaigrette
  • 4 cups salad greens
  • 1/4 cup feta or goat cheese or blue cheese, crumbled
directions
  1. Bring the wild wild rice and broth to a boil, reduce the heat and simmer covered, until the rice is tender, about 50 minutes.
  2. About 30 minutes in, heat the oil in a pan.
  3. Add the onion and saute until tender, about 3-5 minutes.
  4. Add the garlic and saute until fragrant, about a minute.
  5. Add the mushrooms and saute until just caramelized, about 10-15 minutes, and season with salt and pepper to taste.
  6. Meanwhile, toss the asparagus in the oil along with some salt and pepper.
  7. Spread the asparagus out in a single layer on a baking dish and roast in a preheated 400F/200C oven until tender, about 10-15 minutes.
  8. Mix the wild rice, mushrooms, asparagus, dill and balsamic vinaigrette.
  9. Serve with the mushrooms and wild rice on a bed of salad greens, topped with roasted asparagus and garnished with crumbled feta.
https://www.closetcooking.com/warm-mushroom-and-wild-rice-salad-with/

Комментариев нет:

Отправить комментарий