В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 мая 2019 г.

EASY RED SALSA






















Easy, 10-minute red salsa with smoky, fire-roasted tomatoes, onion, cilantro, garlic, and fresh lime juice! Flavorful, fresh, and perfect for Mexican night!

EASY RED SALSA

Wood plank with tomatoes, cilantro, garlic, jalapenos, red onion, lime, and cumin for making healthy homemade Red Salsa

Ingredients


  • 15-ounce cans diced fire-roasted tomatoes* (slightly drained)
  • 1 medium serrano or jalapeño pepper (more or less depending on preferred spice level // stems and seeds removed)
  • 1 cup chopped fresh cilantro (large stems removed)
  • 1 medium lime, juiced (~3 Tbsp or 45 ml as original recipe is written)
  • 1/2 cup chopped white or red onion (or sub green onion)
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp sea salt
  • 1 clove garlic (crushed // or 1 tsp garlic-infused oil per 1 clove garlic)
  • Stevia or cane sugar (optional // to taste)
  • 2-4 Tbsp diced mild green chilies (optional // for extra heat)

Instructions

  1. Add tomatoes, pepper, cilantro, lime, onion, cumin, salt, and garlic to food processor or blender and pulse to mix. You're looking for a well-blended but semi-chunky salsa.
  2. Taste and adjust flavor as needed, adding more salt for saltiness, lime for acidity, garlic for kick/zing, cilantro for herb flavor, pepper or mild green chilies for heat, or a little stevia or sugar to sweeten/offset heat.
  3. Serve immediately with chips of choice, such as DIY Chili Cheeze Fritos, tortilla chips, or kale chips!
  4. Store leftovers in a well-sealed container in the refrigerator up to 1 week or in the freezer up to 1 month.

Notes

*If you'd rather, sub 3 cups diced ripe tomatoes (per two 15-ounce or 425 g cans). But the flavor will not be as rich and the salsa will likely be more watery.
*Nutrition information is a rough estimate calculated without stevia, sugar, or green chilies (or chips for serving).
*Recipe makes ~2 cups salsa.
https://minimalistbaker.com/easy-red-salsa/

Комментариев нет:

Отправить комментарий