В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 февраля 2020 г.

Negi Miso (Leek & Miso Sauce)

Negi Miso (Leek & Miso Sauce) in a weck jar.
This sauce is an all-around sauce in my house. With a complexly sweet and salty flavor, it can really jazz up any bland dish, especially if you do a lot of Japanese or Asian cooking at home. 

Negi Miso (Leek & Miso Sauce)

INGREDIENTS
  • 2 negi/long green onions (62 g; Use 1 if it's a thick negi. Substitute with 4-5 scallions/green onions)
  • 1 Tbsp sesame oil (roasted)
Seasonings
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
    Negi Miso Ingredients
  2. Cut the negi into small pieces.
  3. In a medium saucepan or frying pan, add sesame oil and then negi.
  4. Saute the negi until wilted.
  5. Add all the seasonings in the pan.
  6. Mix well and bring it to boil. Once boiling, reduce the heat and continue to simmer until the sauce gets thicken.
  7. When you can see the trail at the bottom of the pan when you draw a line with a spatula, it’s done. Transfer the sauce to a sterilized jar.
To Store:
  1. This sauce can be preserved up to 1 week in the fridge and 2 months in the freezer.
https://www.justonecookbook.com/negi-miso/

Комментариев нет:

Отправить комментарий