В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 24 марта 2020 г.

FISH WITH NUTS CRUST

ImagenReceta
Including fish in your meals has many benefits, as it is a food rich in protein, minerals, calcium, provides vitamins of group B. In addition, it is not only versatile when cooking, but it has a great flavor. If you were looking for a different way to cook fish, try this with a nut crust and a creamy chipotle sauce.

FISH WITH NUTS CRUST

Ingredients

4 Servings
  • 1/2 cup of peanut
  • 1/2 cup of Pumpkin pip
  • 1/2 cup of cranberry
  • 1/2 cup of sunflower seed
  • 1/2 cup of walnut
  • 800 grams of fish fillet
  • 1 tablespoon of olive oil
  • enough of black pepper
  • 1 tablespoon of olive oil
  • 1 cup of cream cheese
  • 1 cup of evaporated milk
  • 1/4 of cup of chipotle chili
  • 1 cup of chicken soup
  • leaves of coriander to decorate

Preparation

Chop the peanut, nuggets, blueberries, sunflower seeds and nuts.
Place the fish in a tray and season with pepper and olive oil. Then sprinkle with the chopped nuts, put a little pressure with a spoon, pour more olive oil and bake for 25 minutes at 180 ° C.
For chipotle sauce, blend cream cheese, evaporated milk, chipotle and chicken broth. Then heat the sauce in a pot.
Serve a sauce mirror, place the fish and decorate with the cilantro.
https://us.kiwilimon.com/recipe/main-dishes/fish/fish-with-nuts-crust

Комментариев нет:

Отправить комментарий