В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 25 марта 2020 г.

Pickled Celery


Another version of celery - this time with a kick. This pickled celery is quick to prepare and
couples well with a variety of dishes. And the best part? It is so simple to make and even more delicious to eat.

Pickled Celery [Vegan]

Ingredients

  • Bunch of celery
  • Garlic head
  • 1 teaspoon of red pepper
  • Basic brine: 1 liter of water + 1 tablespoon of salt

Preparation

  1. Stalk the celery stems, wash and cut off the ends. Then cut into small pieces.
  2. Fill the jar with celery and garlic cloves. Add the peppercorns and pour in cool brine.
  3. Make sure the contents of the jar are mixed and store.
  4. Enjoy!

Notes

When the water is slightly cloudy, the celery is ready to eat, which is about 3-4 days.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pickled-celery-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий