В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 29 марта 2020 г.

Vodka Cream Sauce

10 Easy-to-Cook Dishes for Busy or Lazy People
This vodka with cream sauce is hearty, filling, and is great for busy nights when you want to use packaged foods such as rice pasta and organic tomato sauce. Combine those with cashews and vodka, and voila, you have a delicious sauce and a cheap meal.

Vodka Cream Sauce [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/4 cup raw cashews
  • 1/4 cup water
  • 1 24-ounce jar fat-free marinara or pasta sauce
  • 2 tablespoons vodka

Preparation

  1. In a blender or food processor, purée cashews and water until smooth.
  2. Stir cashew cream into pasta sauce in pot over medium heat.
  3. Add vodka and simmer for 2-3 minutes, stirring constantly.
  4. Serve over whole-grain or gluten-free pasta, spaghetti squash, rice, polenta, steamed spinach, or whatever you like.

Notes

I didn’t use much vodka in my kids’ version, and I made sure to render it (boil it off) fully. Otherwise, the evening would have been a bit, well, livelier.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/how-to-make-delicious-vegan-vodka-cream-sauce/

Комментариев нет:

Отправить комментарий