В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 24 марта 2020 г.

RED SNAPPER IN MANGO SAUCE

ImagenReceta
Cooking fish was never as simple as preparing this recipe for Huachinango in Mango sauce, which is an ideal option for summer or when you want to cook something simple but delicious. For this recipe with fish, you can use red snapper or some other fish cut that you like. Do not forget to serve glazed with vegetables or fresh salad and the creamy mango sauce.

RED SNAPPER IN MANGO SAUCE

Ingredients

4 Servings
  • 2 cups of mango in cubes
  • 190 grams of cream cheese
  • 1 cup of sour cream
  • 1 cup of chicken soup
  • 1/2 cup of honey
  • 2 tablespoons of mustard
  • 1 tablespoon of onion powder
  • enough of salt
  • enough of black pepper
  • 4 red snapper fillets 200 c/u
  • 2 tablespoons of butter melted
  • 4 teaspoons of dill dry
  • 4 teaspoons of yellow lemon
  • enough of parsley to decorate
  • enough of mango cut into cubes, to decorate

Preparation

To cook this recipe for Huachinango in Mango sauce, begin by liquefying mango with cream cheese, sour cream, chicken broth, honey, mustard, onion powder, salt, pepper.
In a saucepan over medium heat, cook the sauce until it is thick, about 5 minutes.
Varnish the fish with butter and season with dill, salt, pepper and yellow lemon zest.
In a non-stick pan cook the fish and cover to preserve the juices.
Serve the sauce on a plate, place the fish, decorate with mango cubes and parsley.
https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/fish/red-snapper-in-mango-sauce

Комментариев нет:

Отправить комментарий