В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 25 марта 2020 г.

Savory Mushroom Oats

A hearty recipe perfect for breakfast, lunch, or dinner. This meaty, mushroom oat recipe is easy to make, uniquely delicious, and low in fat. The perfect combination for a healthy, warm meal on a cold day.

Savory Mushroom Oats [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/2 cup steel cut oats (works with most style of oats, just adjust cooking time accordingly)
  • 2 large cloves of garlic, smashed then roughly chopped
  • 6-ounces or 1 1/2 heaping cups cremini mushrooms, cut into wedges
  • 1 generous teaspoon gluten-free tamari
  • 2 green onions, thinly sliced
  • Salt and Pepper
  • 1/4 cup nutritional yeast
  • 1 tablespoon vegetable oil

Preparation

  1. Add 1 tablespoon of oil in a medium pot over medium heat.
  2. Add the mushrooms and cook on medium heat for 8-10 min, stirring once in a while, until they are browned in parts and smell delicious.
  3. Add the garlic and steel cut oats, stir for 30 seconds to toast, making sure nothing burns.
  4. Add 1 1/2 cups water and tamari. Bring to a boil over high heat.
  5. Once boiling, reduce the heat to low and simmer for 12-15 min, until the water has absorbed and the oats are cooked to your liking.
  6. Fold in nutritional yeast, sprinkle with green onions, extra black pepper and enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/savory-mushroom-oats-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий